SALUDA DE L’ALCALDESSA

Moltes vegades l’acció política es veu abocada al curt termini i la gestió immediata dels afers públics, el que impedeix veure més enllà del que ens mostren els nostres ulls. Això provoca que les administracions públiques no planifiquen a més llarg termini i que no somie amb un nou horitzó per als nostres pobles i ciutats.

Sabem que el bon govern és aquell capaç d’alçar el cap i vore més enllà. És per això que des de l’Ajuntament de l’Alcàsser hem desenvolupat aquest Pla Estratègic Municipal (PEM) com a ferramenta indispensable per aconseguir el poble de futur que volem. ALCÀSSER BRILLA serà la pedra angular de la societat del futur. Mitjançant un exhaustiu treball de planificació, dirigirem els esforços de l’administració municipal cap a un horitzó on el respecte entre la ciutadania y el respecte d’aquesta al medi ambient siga una realitat. Per a obtenir aquest fi, assegurarem que l’acció municipal del present i del futur immediat estiga alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Perquè volem que Alcàsser brille i volem que brille ara i que continue brillant en un futur, Alcàsser brilla per la seua gent, per ser el poble que avança junt cap a un futur brillant.

Eva Zamora Chanzá

Alcaldessa de Alcàsser