AGENDA 2030 Y ODS

L’Agenda 2030 dels Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) fou aprovada el 25 de setembre de 2015 en l’Assemblea General de Nacions Unides. I actualment s’ha convertit invertit objectiu principal en l’àmbit internacional.

Són molts els municipis que com Alcàsser s’han compromés de forma ètica i política en la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, posant-lo com un punt important en la seua agenda política en vistes afavoreixen un desenvolupament sostenible i humà del nostre poble. Sempre en la condició de no deixar a ningú darrere.

Els propòsits de desenvolupament sostenible podríem classificar-los com el pla mestre per aconseguir un futur sostenible. Estan estructurats de forma que s’interrelacionen entre si i incorporen els temes que són els reptes actuals globals, com el clima, la justícia, la igualtat, la llibertat, la prosperitat. És per això que Alcàsser s’uneix i es compromet en aquesta causa global en el fi de no deixar a ningú darrere i convertir-se en un referent quant a la gestió i implicació local en l’Agenda 2030 i en els ODS.